Παρασκευή, Δεκεμβρίου 29, 2006

Μια νέα Ελληνοκεντρική θεωρία ανατέλλει!



Ένας νέος Ελληνοκεντρικός συγγραφέας γεννήθηκε! Και αυτός είμαι ΕΓΩ!!! To Perikallos Project μου εύχεται: Kαλά κέρδη!

  • Όλα ξεκίνησαν πριν από160.000 χρόνια, όταν δεινόσαυροι από ένα μακρινό αστρικό σύστημα, έχοντας επικεφαλής κάποιον Ιωνά επιτέθηκαν στη γη.
  • Δυστυχώς, το ανθρώπινο γένος που τότε αποτελείτο μόνο από Έλληνες, αιφνιδιάστηκε. Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί αιώνες μέχρι να φτάσουμε στην Αργοναυτική εκστρατεία όπου οι Έλληνες ξανασήκωσαν κεφάλι. Αργότερα, όταν εμπνευσμένος ηγέτης του Ελληνισμού ήτο ο Σόλων ο Αθηναίος η επικράτησις των Ελλήνων οριστικοποιήθηκε, ιδίως μετά την Μάχη του Μαραθώνα. Ωστόσο, με το πέρασμα των αιώνων οι εχθροί των Ελλήνων άρχισαν να σηκώνουν κεφάλι και να ζητούν εκδίκηση.
  • Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο, οι ναζιστές είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Αντώνης Σαμαράκης τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των <Ε> βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των <Ε> στα νησιά Σεϊχέλλες όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο Εμπεδοκλής κωδικοποιημένα στα βιβλία του.
  • Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή έν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση ΣΙΑ η οποία πίσω από το <αθώο> της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Γεώργιος Καρατζαφέρης και ο Κώστας Αρζόγλου, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.
  • Δυστυχώς, όσο υπάρχουν προδότες όπως ο Καραμανλής και ο Μητσοτάκης που και οι δύο είναι κρυφο- γύφτοι, το μέλλον του ελληνισμού θα κρέμεται από μια κλωστή, όπως λέει και ο συγγραφέας-ερευνητής Ανέστης Κεραμύδας.
  • Όμως ο Απόλλωνας που πάντοτε σώζει την Ελλάδα θα επέμβει σε 16 χρόνια και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην οριστική επικράτηση, όπως κωδικοποιημένα προφητεύει ο Ευριπίδης στο έργο του Βάκχες!


Απλώς, ακολούθησα το Perikallos Project, το οποίο παροτρύνει:


ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΛΛΗΝΟΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ! ΜΠΟΡΕΙΣ!!!

Κυρίες και κύριοι: Το Perikallos Project, έχοντας διαπιστώσει το τέλμα στο οποίο έχουν περιπέσει εσχάτως οι "ελληνοκεντρικοί" συγγραφείς, αποφάσισε να συνεισφέρει το κατά δύναμιν στην αποτελμάτωση του χώρου!!! Ας γίνουμε πιο συγκεκριμένοι: Πρώτα συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα σύμφωνα με τις οδηγίες, ύστερα πατήστε το κουμπάκι που υπάρχει στο τέλος, και θα δείτε έκπληκτοι τον πυρήνα μιας ΟΛΟΦΡΕΣΚΙΑΣ, ολοκαίνουργιας, πρωτοδιατυπωμένης ελληνοκεντρικής θεωρίας να ξετυλίγεται μπροστά στα μάτια σας!!!

Ναι, κυρίες και κύριοι: Όταν οι άλλοι φτάνουν σε αδιέξοδο, υπάρχουμε εμείς!!!

Διότι PERIKALLOS PROJECT σημαίνει ΔΙΕΞΟΔΟΣ ΣΤΑ ΑΔΙΕΞΟΔΑ!!! Και μάλιστα δωρεάν και ανέξοδα!!!


7 σχόλια:

enteka είπε...

ΛΟΛ, έτσι τις φτιάχνουν λοιπόν. πάω να ρίξω μια ματιά.
(καλές γιορτές σε σένα και στους δικούς σου!)
:)

Stelios Frang είπε...

Τον έφαγες τον Λιάκουρα, θα χάσει και το αντικείμενο μελέτης ο funel - τα πάνω κάτω έφερες με το πόνημά σου στην blog-όσφαιρα...

Unknown είπε...

Μπαρδον...

Έχω μείνει πίσω τελικά...

enteka είπε...

τελειο! το έκανα και προσθέτω κι εγώ το λιθαράκι μου στο ποστ σου:

Όλα ξεκίνησαν πριν από120.222 χρόνια, όταν οι Σαύρες από ένα μακρινό αστρικό σύστημα, έχοντας επικεφαλής κάποιον Αυνάν επιτέθηκαν στη γη.
Δυστυχώς, το ανθρώπινο γένος που τότε αποτελείτο μόνο από Έλληνες, αιφνιδιάστηκε. Χρειάστηκε να περάσουν πολλοί αιώνες μέχρι να φτάσουμε Αργοναυτική εκστρατεία όπου οι Έλληνες ξανασήκωσαν κεφάλι. Αργότερα, όταν εμπνευσμένος ηγέτης του Ελληνισμού ήτο ο Θαλής ο Μιλήσιος η επικράτησις των Ελλήνων οριστικοποιήθηκε, ιδίως μετά την Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Όπως έγινε φανερό αμέσως μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο, οι Ζητιάνοι είχαν ξεκινήσει την προεργασία για την παγκόσμια επικράτησή τους επί των Ελλήνων της Ομάδας Έψιλον. Ένας από τους τελευταίους αρχηγούς της Ομάδας Έψιλον ήταν ο Βλάσης Μπονάτσος τον οποίο φρόντισαν δολίως να βγάλουν από τη μέση, μη γνωρίζοντες πως ο μυστικός ηγετικός πυρήνας των Ε βρίσκεται στο μυστικό αρχηγείο των Ε στα νησιά Φίτζι όπου εργάζεται κατασκευάζοντας τα μυστικά υπερόπλα σχάσεως φωτονίων τα οποία περιγράφει ο Πλάτωνας κωδικοποιημένα στα βιβλία του.

Αυτή τη μυστική γνώση είναι που θέλουν να καρπωθούν, ή έν ανάγκη να εμποδίσουν οι ανθέλληνες, και για το σκοπό αυτό σύστησαν την ανθελληνική οργάνωση Εκκλησία η οποία πίσω από το αθώο της προσωπείο τρομοκρατεί και δηλητηριάζει τον κορμό του Ελληνισμού. Δεν είναι τυχαίο ότι μόνο ο Λιάνα Κανέλλη και ο Γιώργος Κοινούσης, ως γνήσιοι Έλληνες, τόλμησαν κατά το παρελθόν να καταγγείλουν την εν λόγω οργάνωση.

Δυστυχώς, όσο υπάρχουν προδότες όπως ο Κώστας Καραμανλής και ο Δημήτρης Σιούφας που και οι δύο είναι κρυφο - Πόρνες, το μέλλον του ελληνισμού θα κρέμεται από μια κλωστή, όπως λέει και ο συγγραφέας-ερευνητής Αγγελος Ελεφάντης.

Όμως ο Δίας που πάντοτε σώζει την Ελλάδα θα επέμβει σε 14 χρόνια και θα οδηγήσει τους Έλληνες στην οριστική επικράτηση, όπως κωδικοποιημένα προφητεύει ο Σοφοκλής στο έργο του Ιφιγένεια εν Ταύροις!

Rodia είπε...

Το παρήγορο είναι η βεβαιότητα ότι τελικά ... θα σωθούμε!:-))))
..τι σε 14 τι σε 16 χρονάκια...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!!! σμουτς!:-)

nassos είπε...

Ξεχάσατε τους νεοΠαγανιστές που ζητούν την επανελλήνιση του έθνους!!

Ανώνυμος είπε...

Ουάου! Φυσικά τα διαφορετικά αποτελέσματα αφορούν διαφορετικά σύμπαντα. Και σε όλα αυτά τα σύμπαντα οι Έλληνες μαμούν. Ουάου!