Τρίτη, Ιανουαρίου 23, 2007

πώς να κερδίζεις χρήματα μέσω internet




Ο Γιώργος Σαράντης πληροφορεί τρόπους να κερδίζονται χρήματα μέσω του διαδικτύου στη σελίδα του makemoneyonline.gr

Παρακαλώ, επειδή δεν είμαι ειδική, ενημερώστε αν κάτι δεν πάει καλά με τις μεθόδους που παρουσιάζει. Η τελευταία μέθοδος κραυγάζει ότι χρήματα κερδίζει αυτός που πουλά το βιβλίο. Για τις προηγούμενες δεν έχω γνώμη. Τι λέτε..???



4 σχόλια:

Λύσιππος είπε...

Ο κύριος Sarantis, λέει πως έχει εμπειρία με το Internet (με κεφαλαίο το γράφουμε κύριε Sarantis) εδώ και 13 χρόνια, αλλά οι σελίδες του είναι παντελώς απαράδεκτες. Οσο για το αν η Ελλάδα είναι "10 χρόνια πίσω" αυτό δεν στέκει σαν επιχείρημα. Οσο για τις money-making συμβουλές του, είναι κι αυτές πάρτες και κούρευτες.

nassos είπε...

http://www.geocities.com/apatesgr/

fotis είπε...

Τα πιο πολλά Links που αναφέρονται μέσα δεν είναι 'καθαρά' (π.χ. Ebay.com). Αντ'αυτού, μια προσεκτική ματιά δείχνει ότι όλα τα links, είναι προγράμματα affiliation (π.χ. www.paypal.com/uk/mrb/pal=RZAE7VEHDF9LW)

Όταν εσύ ή ο οποιοσδήποτε άλλος, προχωρήσετε σε εγγραφή μέσω αυτών των links, αυτόματα δημιουργείται μια 'πυραμίδα'. Έτσι, κερδίζει ένα μικρό ποσοστό από τα κέρδη που εσείς παράγετε, χωρίς να χρειάζεται να κάνει τίποτα.

Στο σύνολο της, δεν είναι απάτη, αυτό που κάνει ο 'φίλος' μας. Θεωρητικά, δείχνει την μεθοδολογία για να βγάλει λεφτά από το internet ο κόσμος, και ζητάει μια αμοιβή για αντάλλαγμα. Αν μπορούμε να τον μέμψουμε για κάτι είναι το γεγονός ότι δεν αναφέρει πως θα πληρωθεί για αυτήν την υπηρεσία του, κρύβωντας τα links των affiliations.

Η λύση είναι απλή για όποιον θέλει να ασχοληθεί. Απλά μην κάνει click στα links του site. Μπορεί να τα πληκτρολογεί κατευθείαν στον browser.

@ λύσιππος
1. γιατί γράφεται με κεφαλαίο το internet?
2. γιατί οι συμβουλές είναι 'πάρτες και κούρευτες'? Έχεις συνεργαστεί με κάποιο affiliation πρόγραμμα, για να δεις αποτελέσματα?

Deja-Vol είπε...

Το critics.gr κάνει μια ενδιαφέρουσα κίνηση για το ελληνικό Διαδίκτυο: Ανταμείβει τους επισκέπτες που προσθέτουν παρουσιάσεις προϊόντων και κριτικές! Επίσης, προσφέρει αμοιβή για τον αριθμό των επισκέψεων που θα συγκεντρώνει η σελίδα του κάθε προϊόντος που έχει κάποιος προσθέσει!
Ρίξτε μια ματιά εδώ