Σάββατο, Νοεμβρίου 11, 2006

σέξι μέρες από το ημερολόγιο μιας καμασουτρέρας



(αφισεξοκόλληση στο χαρτοσέξι πόντικα)

Δευτέρα: Σήμερα σεξύπνησα νωρίς για να σεξσκονίσω το σπίτι. Πήρα ένα σεξσκονόπανο και σεξόρμησα εναντίον ακάρεων και βακτηρίων, ως ο Αρθούρος με το σεξκάλυμπερ. Τα βακτήρια και τα ακάρεα σεξαφανίστηκαν σχεδόν ολοσχερώς, ως να είχαν καταληφθεί υπό σεξστερητικού συνδρόμου. Με δυο λόγια, τα γάμησε το σεξκονόπανο! Πιθανολογώ ότι το ευχαριστήθηκαν, μια και ώσπου να μεσεξημεριάσει είχαν επανακαταλάβει τις θέσεις τους.

Τρίτη: Σημειώνω ότι λατρεύω τις ιστορίες με σεξόανα, πλένω πάντα με Εσσεξ, απαντώ θαρρετά σε άσεμνες προτάσεις με ένα "σέξις και ξερός", στο τάβλι φέρνω απανωτές σεξάρες, και ο καλός μου είναι σεξαφανισμένος αυτές τις μέρες.

Τετάρτη: Στην τιβί βλέπω ανελιπώς σεξαπτέρυγα να τραγουδούν και να χορεύουν σέξφρενα, χωρίς να παραλείπω ταινίες με σεξιππόλυτους, με κίνδυνο να υποστώ τα σεξάσφαιρα πυρά του (σεξκάστοτε) συντρόφου μου.

Πέμπτη: Λένε ότι οι γάτες είναι σεξάψυχες και οι γάτοι σεξεδιάντοποι, αλλά δεν το πιστεύω. Αντιθέτως, είμαι βεβαία ότι ο κ. Αλφρέντο Μασταξίνι είναι σεξυστής, όσο επιμένει να σεξενίζει όλα τα σέξκοντα και να τραγουδά μαζί τους πρίμο σεξκόντο.

Παρασκευή: Σήμερα ο καλός μου έφτασε σεξαντλημένος εντελώς, αφού είχε απαγγείλει σε μια σεξφοριακή υπάλληλο δεκασέξι χωρία απο τη σεξτάδα. Την επόμενη φορά θα πάω εγώ στη σεξφορία να πιάσω τον σέξφορο να τον περάσω γενεές δεκατέσσεξις.

Σάββατο: Η μπακάλισσα λέει ότι μ' αυτά και μ' αυτά πάμε για σεξτατορία ολοσούμπιτοι, αλλά ο μανάβης την διασεξεύδει: Ανήκομεν εις την Γδύσιν, λέει και τον πιστεύω.

Κυριακή: Σήμερα λέω να σεξκουραστώ λίγο, μη πάθω καμιά υπερκώφωση!


--------------
ΛΕΞΙΛΟΓΙΟ:
Σεξόανο: αγριόφατσα, μάγκας σεξομανής, κλπ
Εσσεξ: καθαρό σεξ
Σέξις και ξερός: απάντηση προς άσεμνον επίθεσιν
Σεξάρες: απανωτές εξάρες στο τάβλι
Σεξαπτέρυγα: άγγελοι χωρίς φτερά
Σεξαφανισμένος: αυτός που γαμεί πολύ
Σεξιππόλυτος: αρχαίος νέος και ωραίος
Σεξάψυχες: ...***... (για γάτες)
Σεξάσφαιρο: μμμ...
Σεξεδιάντοπος: ανθεκτικός στο σεξ (χωρίς ντόπα)
Σεξενίζω: αρχαίον ελληνικόν ρήμα, δηλούν υπερβολικήν φιλοξενίαν
Σέξκοντο: ._
Σεξαντλημένος: χρησ. για «καμάκια» τζούφια!
Σεξκάλυμπερ: η ζώνη αγνότητος στην εποχή του βασιλιά Αρθούρου. κατ' επεκτ. το καταστροφικόν δι αυτήν ξίφος. βλ. φιλμ
Σεξτάτορας: τρεις φορές ισχυρότερος του δικτάτορα -στην κλίμακα τάτορ πάντα, μη πάει ο νους στο πονηρό
Σεξάδα, η: έπος γραμμένο απο γνωστό ψυχίατρο σεξολόγο, όπου περιγράφεται η μάχη των δύο φύλων (πρβλ. Ιλιάδα, Κουκουτουζιάδα, κλπ)
Σεξυστής: ο κ. Αλφρέντο Μασταξίνι (που έχει φαγούρα)

3 σχόλια:

Rodia είπε...

Περιττό να προσθέσω ότι έχει σεξκινήσει η σεξκαφή του απέναντι οικοπέδου. Σέξπτομαι να σεξγράφω όλες τις οικοδογαμικές σεξεργασίες μετά πάσης λεπτομερείας.

Χαρτοπόντικας είπε...

Μωρή τρελή εμένα μια λέξη μου κόλλησε στο μυαλό, εσένα ολόκληρο το λεξικό :D

An-Lu είπε...

:ppp