Τρίτη, Αυγούστου 29, 2006

Πόσοι τόννοι κρέατα χρειάζονται
για να σκεπάσουν τις κοτσάνες του;



Το Υπ. Εθνικής Αμυνας ανακοίνωσε ότι:

"Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Ευάγγελος Μεϊμαράκης θα τελέσει την Κυριακή 20 Αυγούστου 2006 και ώρα 7:00 μμ, τα αποκαλυπτήρια του ανδριάντα του ήρωα του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου, Μίλτωνος Ιατρίδη, Κυβερνήτη του Yποβρυχίου «ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ», που έδρασε κατά τη διάρκεια του ελληνοϊταλικού πολέμου, γράφοντας λαμπρές σελίδες δόξας.
Η τελετή θα πραγματοποιηθεί στην ομώνυμη πλατεία, στον Πύργο Ηλείας."

Το ΑΠΕ ΜΠΕ μετέδωσε την είδηση με τη σχετική φωτογραφία:


"Ο υπουργός Άμυνας Βαγγέλης Μεϊμαράκης (Α) πραγματοποίησε τα αποκαλυπτήρια του Ανδριάντα του Κυβερνήτη του Υ/Β "ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗ" Μίλτωνος Ιατρίδη, την Δευτέρα 21 Αυγούστου 2006, στον Πύργο Ηλείας.
ΑΠΕ ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΥΕΘΑ/STR"


Εδώ όμως βρήκα τα δύο σημεία (και τέρατα?) της υπόθεσης Μεϊμαράκη:

1. Οτι ο κ. υπουργός εγκαινίασε δεύτερο μνημείο "..για τον ίδιο ήρωα τοποθετώντας το σε άλλη πλατεία του ίδιου Δήμου.."

2. Οτι ο κ. υπουργός εγκαινίασε "την Κυριακή 20-8-2006 ένα έργο που δημοπρατήθηκε τη Δευτέρα 21-8-2006"


..και μετά απορώ για τους τόννους των κατεψυγμένων κρεάτων που μας πνίξανε και για το βέλγο υπουργό που "διαβεβαιώνει" ότι είναι κατάλληλα προς βρώσιν και μας κάνει την τιμή να τα στείλει να τα φάμε εμείς, στερώντας τα από τους συμπατριώτες του..
(εκτός και αν περίμεναν στην... κρυονική(!) να βρεθεί το φάρμακό τους)

Τι σχέση έχουνε τα κρέατα με τον υπουργό άμυνας; Εμ, θέλει και ρώτημα; Στο στρατό δε θα καταλήξουνε;

3 σχόλια:

kokorman είπε...

Σιγά τα ωά ρε παιδιά, μα πόσο παλιά ήταν τα κατεψυγμένα κρέατα; Μόνο 9 χρόνια. ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ: ΜΟΝΟ 9 ΧΡΟΝΙΑ!!!

Τι είναι 9 χρόνια για την παλαιοντολογία;;;; ΤΙΠΟΤΑ; ένας κόκκος άμμου σε μια ατελείωτη παραλία. ΟΛΟΦΡΕΣΚΑ και ΛΑΧΤΑΡΙΣΤΑ είναι λοιπόν τα κρέατα.

Είμαι απολύτως σίγουρος ότι τώρα ξέρω σε ποια αγορά πρέπει να βρίσκονται ΚΑΙ τα αγγλικά κρέατα των βοοϊδών με "τρελλή αγελάδα", για τα οποία τα ΜΜΕ τάχα λέγανε ότι κάψανε σε χωματερές.

Κρεατοπαραγωγοί όλων των χωρών ενωθείτε, ότι έχετε, ρίχτε το κατά δω, μη στεναχωριέστε... ο καλός ο μύλος όλα τα αλέθει.

Εδώ στο στρατό τρώγαμε πραγματικά γοτζίλλες και φάλαινες με κάτι σφραγίδες που όταν μπήκαν οι σφραγίδες στα κρέατα, οι τυρρανόσαυροι μόλις είχαν βγει απ' τα αυγό. Ευτυχώς με τόσα εμβόλια που έκανα και στο λάκο με τα φίδια να με βάζανε δε θα πάθαινα τίποτα.

Για τη σίτιση στη φοιτητική εστία, εκεί λέγανε ακόμα χειρότερα. Μη πιστεύεις το ράδιο αρβύλα σου λένε. Σύμφωνοι! Μετά από δύο τροφικές δηλητηριάσεις κατάλαβα ότι μάλλον η αρβύλα δεν βρισκόταν μόνο στο στόμα των άλλων άλλα και στο στομάχι μου.

Μετά τιμής,


+ΚΟΚΟΡΜΑΝ+

Unknown είπε...

Παραμένουν φρεσκότατα μπροστά στο γκοτζίλα....

Χρήστος Αθανάσουλας είπε...

...τα ζώντα ζώα που βρωμίζουν την ήδη σακατεμένη δημοκρατία μας, την ήδη ανάπηρη ανθρωπιά μας...

όλοι εκείνοι που δεν εννοούν να αντιληφθούν ότι οι ιθαγενείς που εκστασιάζονται από τα αναμένα λαμπάκια σε φιάστες στημένες στο πόδι δεν ζούνε πια εδώ...

Σε ευχαριστώ, Ροδιά, εκ μέρους των Ηλείων που αντιστέκονται...