Σάββατο, Δεκεμβρίου 23, 2006

το μήνυμα των Χριστουγέννων



Ολοι γράφουν για αυτό το μήνυμα, ας γράψω και 'γώ δυο γραμμούλες. Το μήνυμα λοιπόν είναι ότι Χριστούγεννα γιοκ. Για πολλούς ανθρώπους δλδ, γιοκ, δεν έχει, μας ετελείωσαν λέμε. Τα Χριστούγεννα είναι μια γιορτή που έχει καταργηθεί από τον εαυτό της. Με τα πολλά στολίδια που φορτώθηκε από τους παπάδες και τους λοιπούς εξουσιαστές, βάρυνε και -μπλούμ!- εκφορτώθηκε σε κάποια χωματερή πνευματικών ιδεωδών. Πάπαλα λοιπόν... Τι νέα; Κάνας νέος προφήτης στον ορίζοντα; Να προσέξτε να φοράει ράσα, μην αλλάξει το λουκ. Επειδή γεννήθηκες Χριστούλη μου, εμένα πρέπει να με γδέρνουν; Αυτό θα έπρεπε να λέγεται "το μήνυμα των χριστουγδέρνων" -αυτών που γδέρνουν τον κοσμάκη χριστουγεννιάτικα ντε!

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Απαίσια γιορτή, πραγματικά...

Ανώνυμος είπε...

για όσους δεν είναι ή δεν νοιώθουν χριστιανοί, όπως εγώ, το χριστουγεννιάτικο κλίμα είναι πολύ εκνευριστικό, αηδιαστικό θα έλεγα.

Ανώνυμος είπε...

Εκνευρισυικά καταθλιπτική "γιορτή"....

Ανώνυμος είπε...

Δε νοιώθω ούτε κι εγώ ιδιαίτερα χριστιανός αλλά απολαμβάνω το χριστουγεννιάτικο κλίμα. Ιδιαίτερα οι φωτισμοί των δρόμων σε μερικά σημεία ειναι εξαιρετικοί. Καλά να περάσετε ολοι σας και πολλές ευχές στη ...οικοδέσποινα.
Πρεσβύωψ

αθεόφοβος είπε...

Τα Χριστούγεννα τουλάχιστον τα έχουμε συνηθίσει ,έμένα εκείνος ο Βαλεντίνος μου την δίνει!

Rodia είπε...

Ναι, είναι μια παράξενη γιορτή που ξεσκεπάζει την υποκρισία όσων είναι μουρτζούφληδες όλο το χρόνο σχεδόν... Μερσί για τις ευχούλες:-) και ο Αη Βελεντίνος σαπέρα μου τη δίνει και μένα...
(πού θα παει; δε θα Φλεβαρίσει;)

:-))) πέρασα υπέροχα και ελπίζω το ίδιο να συνέβη και σε σας... και.. νύσταξα λέμε...
(χαλάρωσα και νιώθω ασφαλής και ευτυχισμένη)

tourasd είπε...

Τα Χριστούγενα είναι ΤΕΛΕΙΑ !!!!

Rodia είπε...

~~tourasd, πολύ... ετεροχρονισμένα ανακάλυψες αυτό το μπλογκ!!!
Εχει πέσει στην αφάνεια δώ και κάτι χρονάκια.
Καλά Χριστούγεννα πάντως, αν το νιώθεις :)