Παρασκευή, Νοεμβρίου 17, 2006

ποικιλία από δελτία ειδήσεων της τιβι + σχόλια




* οι γνωστοί άγνωστοι χτύπησαν ξανά και προκάλεσαν έκτροπα στην πορεία

~~σχόλιο: αμάν, βρε παιδιά, συστηθείτε επιτέλους! ποιοι ειναι οι γνωστοί και πιάστε τους και ποιοι οι άγνωστοι και βρείτε τους. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια.

* οι βουλευτές είναι φτωχοί, ζητούν χρήματα για να διατηρήσουν την αξιοπρέπειά τους, δεν έχουν κουστούμι να φορέσουν, όσα κερδίζουν τα ξοδεύουν για να ξαναβγούν, «είναι οι μόνοι εργαζόμενοι που δεν έχουν συνδικαλιστικό φορέα να τους εκπροσωπεί» είπε κάποιος, κλπ κλπ

~~σχόλιο: αν η αξιοπρέπεια μετριέται με το πόσα κερδίζει κάποιος ή διασφαλίζεται με τη μπάζα που κάνει κάποιος, ζήτω που καήκαμε! Για οικονομία, προτείνω να πάψουν να ξοδεύονται για προεκλογικά καραγκιοζιλίκια. Το ποσόν που δεν θα ξοδευτεί, να δοθεί στους δασκάλους.

* 27% κατέβηκαν τα εισοδήματα γενικά στη χώρα. Τα καρτέλ λυμαίνονται την αγορά. Οι μίζες των βουλευτών στα ύψη. Αναδιανομή του εισοδήματος. Εχουμε τη μεγαλύτερη "ψαλίδα" ανάμεσα σε εισοδήματα φτωχών-πλουσίων στην Ε.Ε.

~~σχόλιο: τρελαίνομαι -ουδέν σχόλιον. ..ή μάλλον... Το χρήμα κυβερνά (και ΘΑ κυβερνά) κακά τα ψέμματα. Το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ βέβαια. Ποιος είπε ότι το χρήμα δεν έχει χρώμα;


1 σχόλιο:

Sissi Soko είπε...

Ποικιλία δεν λες τίποτα! Μας διασκέδασε κια σήμερα η τιβί.