Κυριακή, Νοεμβρίου 05, 2006

Σαββατοκυριακάτικο πάρτι με ινδούς συνταξιούχους, κατά τα άλλα, όλα καλά



Πλάκωσαν κατά σμήνη και φλόμωσαν τον κόμβο μου με διαφημιστικά πορνομηνύματα εν είδει σχολίων. Μπαίναν, τους απενεργοποιούσα στην αρχή, μετά τους διέγραφα, αυτοί επέμεναν και εισερχόντουσαν καταρρακτωδώς. Ενα ήταν το ΙΡ τους, αλλά δεν μπορούσα να το μπλοκάρω. Μέσα στον πανικό του να διαγράφω νέα μέλη και ταυτόχρονα εκατοντάδες σχόλια, ειδοποίησα το σέρβερ μου που τά 'πινε σε κάποιο μπαράκι στην αλλοδαπή να τρέξει να σώσει την κατάσταση. Ευτυχώς, αντιλήφθηκε τον πανικό μου και ανέλαβε δράση και με γλίτωσε. Κατόπιν, απλώς διέγραφα σχόλια, 1637 μέτρησα.

Κατά τα άλλα, η γειτονιά των ελλήνων bloggers ηρέμησε, το σκήνωμα του Βησσαρίωνα δεν έχει αγιοποιηθεί ακόμη, θα δω μια ωραία ταινία και θα κοιμηθώ νωρίς, αφού ρίξω ένα βλέφαρο στο κόμβο. Εύχομαι καλή βραδιά στους ινδούς συνταξιούχους. Αν γνώριζα τη γλώσσα τους θα τους έλεγα ότι και 'γώ συνταξιούχα γιαγιάκα είμαι και να μη με ξαναενοχλήσουν. Αλλά, να πιάνω κουβέντα με ινδούς συνταξιούχους...

Α! βρήκα και το ηχητικό αρχειάκι με τον "καιρό των βερυκόκκων".

2 σχόλια:

Rodia είπε...

Πέρασαν ήδη δέκα μέρες από την ημέρα που "έσκασε" η Υπόθεση Blogme.gr (στις 26 Οκτ) και αρχισαν οι εφημερίδες να δημοσιεύουν σχετικά άρθρα. Σιγά σιγά μπαίνει και η πολιτική (και οι πολιτικοί) στην υπόθεση.
Καταδικάστηκε και ο Σαντάμ σε θάνατο δι απαγχονισμού. Για 157 θύματα σε κάποια εξέγερση -αν δεν κάνω λάθος. Οι "άλλοι" με τα απείρως περισσότερα θύματα στη πλάτη τους και στη συνείδηση του κόσμου, πότε θα καταδικαστούν -επισήμως; Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί δικτάτορες ακόμα εν ενεργεία, σε όλες σχεδόν τις ηπείρους -νομίζω ότι μόνο η Αυστραλία εξαιρείται.
Αυτά και φοράω τη πυζάμα μου με το ελεφαντάκι.
Καληνύχτα κόσμε :-)
..και.. πού'σαι; Θα ξημερώσει, πού θα πάει;..

An-Lu είπε...

Καλή σοθ εβδομάδα μανουλίτσα...πουλοβεράκι έβαλες πάνω από τα ελεφαντάκια;
Σμουουουτςςςςςς