Παρασκευή, Οκτωβρίου 27, 2006

Συνταγή: Χειροπέδες γεμιστές




Παίρνετε μια καφετιέρα και τη γεμίζετε σκόρδα, μη σας ματιάξουνε -τέτοιο καλό φαΐ που θα φτιάξετε. Κατόπι, παίρνετε γύψο σε σκόνη, τον βρέχετε καλά καλά και ρίχνετε το μείγμα στο εργαλείο παρασκευής καφέ -και σαββάτου να είναι, δεν πειράζει, μας κάνει. Από τη σανίδα του σιδερώματος αφαιρείτε το πανί και δένετε τα μάτια σας, μη ματιάξετε με τη σειρά σας το φαγητό.

Οταν πήξει ο γύψος, στρίβετε το εργαλείον προς τα δεξιά τρεις φορές, όσο να πάρει βράση μοναχό του. Προσοχή! Αν στρίψετε προς τ' αριστερά, το φαΐ θα κόψει και θα μείνει η οικογένεια νηστική -ίσως και η πατρίς και η θρησκεία. Μόλις τελειώσει το τελετουργικόν μέρος, θα αντιληφθείτε ότι το εργαλείον σας εξηπάτησε, επρόκειτο περί διαβολικής καφετιέρας δλδ, οπότε και το σπάτε! Χαρά στο φαΐ; Μα τι λέτε! Ατάκα κι επιτόπου πλακώνει ο εισαγγελέας με την ασφάλεια και σας χώνουν στο κρατητήριο, όπου, φυσικά, τρώτε τζάμπα!

ΤΙ ΤΡΩΤΕ; Ε, όλα θέλετε να τα μαθαίνετε πια... αφήστε κάτι για έκπληξη! Αντε, είστε καλό παιδί και θα σας το αποκαλύψω: Χειροπέδες γεμιστές τρώτε, από τα χεράκια σας, αμέ! Θαύμα; Οχι, αλλού γίνονται τα θαύματα...



1 σχόλιο:

114ΛΕΞΕΙΣ είπε...

φαντασου τωρα να κάνει μήνυση ο Λουμιδης στο μονιτορ για "άσκοπη και παραπλανητική χρήση" καφετιερας.