Κυριακή, Οκτωβρίου 01, 2006

Ασφαλτος κόσμος άναυδος, νωχελικά πλασμένος



Τελικά, τι λένε για πόλεμο μεταξύ θρησκειών...
Η επέλαση των βλακών είναι γεγονός.
...και υπερτερούν να πάρει!


5 σχόλια:

Rodia είπε...

Για να μη παρεξηγηθώ (πάλι!) εννοώ ότι η βλακεία έχει κατασκηνώσει στη χώρα και δε λέει να ξεκολλήσει. Πέρα από τους διάφορους προφήτες του κ. funEL, άκουσα σήμερα στις "ειδήσεις" -αν επιμένουν να ονομάζουν έτσι ανούσια δίκην επιθεώρησης δρώμενα- τα εξής συνταρακτικά:

1. Η μονή της αγ. Ελωνας προσέφερε στην αστυνομία (κάποιο ταμείο θαρρώ) τις εισπράξεις ΜΙΑΣ ΜΕΡΑΣ προς ενίσχυση και λόγω ευγνομωσύνης για την εξεύρεση της χαμένης εικόνας. Να σχολιάσω; Τι να πω δλδ; Οτι οι εισπράξεις αγγίζουν το ποσό των... ταδε (τεράστιο ποσό) ευρών; Να πω κι άλλο; Οτι δλδ από τη μια κάνουν οι παπάδες τα φτωχαδάκια -και ζητάνε αμοιβές (μισθούς) απο το κράτος, χώρια τα συνοδικά μέγαρα και οι μητροπόλεις και οι καθεδρικοί ναοί, ε- κι από την άλλη χαρίζουν ΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ εισπράξεις, το οποίο ποσό σίγουρα δεν θα είναι ευκαταφρόνητο για να το διαλαλούν τόσο. Λογαριάστε λοιπόν: Τόσες μονές, τόσες εκκλησίες, τόσα πγκαρια, τόσοι δίσκοι, τόσοι γάμο, τόσα βαφτίσια, τόσα μνημόσυνα, τόσες κηδείες, τόσοι αγιασμοί, τόσα ευχέλαια, κλπ κλπ...
Ποιοι είναι οι βλάκες..???..

2. Επίσης σήμερα άκουσα τον υπουργό της οικονομίας μας να απαντά στο ερώτημα τι γνώμη έχει για όσα γράφει ο Τύπος εκτός Ελλάδας για το περίφημο 25% με τον εξής τρόπο, ότι έφταιγε δλδ ο έλληνας ανταποκριτής της εφημερίδας που μετέδωσε την είδηση στην εφημερίδα του εξωτερικού. Ακούω και κουφαίνομαι!!! Δεν φταίει αυτό που συνέβη, φταίει ο δημοσιογράφος που το λέει και παραέξω! ΗΜΑΡΤΟΝ!!!


..όλα αυτά κι άλλα πολλά και μετά λένε πως ο έλληνας είναι ξύπνιος λαός και κουραφέξαλα..

ΔΗΛΩΝΩ ΒλΑΚΑΣ ΜΕ ΠΑΤΕΝΤΑ :-))

(μια τέτοια δήλωση μπορεί να βοηθήσει, πού ξέρεις?)

ο δείμος του πολίτη είπε...

Όχι έχεις δίκιο. Η βλακεία έχει εγκατασταθεί μόνιμα. Νομίζαμε ότι ήταν παροδική, σαν παιδική ασθένεια, αλλά τελικά έγινε μόνιμος βραχνάς.

Unknown είπε...

Δεν ξέρω ποιά είναι η μεγαλύτερη βλακεία. Αυτών που τα πιστεύουν ή αυτών που καταλαβαίνουν αλλά πιστεύουν ότι τίποτε δεν μπορεί να αλλάξει και δεν μουτζώνουν καθημερινά;

Ιδού η απορία...

Rodia είπε...

Η παραίτηση είναι η μεγάλη βλακεία Darthiir, έτσι νομίζω. Το νααφήνουμε τα πράγματα να λιμνάζουν για να "έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο".. άσχετα αν κινδυνεύουμε να το... χάσουμε!..

:-)

petalida είπε...

Μα ειναι τρομερό! Για σκεφτείτε: το πρώτο πράγμα που κάνει κάποιος μόλις μπεί σε μια εκκλησία είναι να βάλει το χέρι στην τσέπη για ν αγοράσει το κερί.
....Άντε, εντάξει, το πρώτο είναι (ισως) ο σταυρός. H τσέπη έρχεται ΑΜΕΣΩς μετά!