Παρασκευή, Σεπτεμβρίου 08, 2006

ΔΕΘ Νο 71, μια εταιρεία μαϊμού, και μια δηλητηρίαση


1.

Ανοιξα τιβι κι έπεσα πάνω στα εγκαίνεια της 71ης ΔΕΘ. Μιλούσε ο Ανθιμος, ο οποίος κατέβασε όλη σχεδόν την Παλαιά Διαθήκη και τον Απόστολο Παύλο, καθώς και μπόλικα χασμουρητά των ακροατών.

Μετά, ανέβηκε ο κ. Μπακατσέλος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι "ήδη ένα ελληνόπουλο σπουδάζει στο Χάρβαρντ, όπου εξειδικεύεται σε θέματα σχετικά με εκθέσεις και συνεδριακά κέντρα" και θα ήθελα να μάθω ΠΟΙΟ είναι αυτό το ελληνόπουλο.

Αυτή τη στιγμή, μιλάει ο πρωθυπουργός και λέει αυτά που ήδη έχουμε ακούσει.

----------------------

2.

Το 1978 είχα μια εμπειρία σχετική με εταιρεία μαϊμού, η οποία απετελείτο από ΕΝΑΝ άνθρωπο και προμήθευε στο ΥΠΕΧΩΔΑ παν σχετικόν με είδη γραφής και... φωτογραφίας! Το "γραφείο" του ήταν ΕΝΑ δωματιάκι σε πολυκατοικία της οδού Ομήρου, ακριβώς δίπλα στο εργαστήριο εκλεκτού γνωστού καλλιτέχνη φωτογράφου, στον οποίο έδινε "υπεργολαβία" τα σχετικά με το φωτογραφικό τομέα. Οταν ρώτησα γιατί δεν δίνονται ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ στον φωτογράφο οι εντολές από το υπουργείο, πήρα την απάντηση πως "δεν έχει τις ανάλογες γνωριμίες".

----------------------

3.

Προσπαθώ εδώ και λίγες μέρες να εγκαταλείψω την έδρα μου για λίγες μέρες ξεκούρασης, αλλά όλο κάτι συμβαίνει και με εμποδίζει. Το τελευταίο συμβάν είναι μια καραμπινάτη δηλητηρίαση από ΣΤΑΦΥΛΙΑ, η οποία με έχει αφήσει... σέκο! Με το ζόρι πληκτρολογώ με πολύ κόπο στέκομαι όρθια -και καθιστή.


>>> Ο πρωθυπουργός εξακολουθεί να μιλά. Για τη Θράκη, για τους έλληνες αθίγγανους, για σχολεία σε μειονοτικούς οικισμούς, κλπ κλπ.

>>> Επιμένω: ΠΟΙΟ ελληνόπουλο στείλαμε στο Χάρβαρντ και πώς το διαλέξαμε;


8 σχόλια:

Rodia είπε...

Aααααα! και είμαι άρρωστος άνθρωπος σήμερα!
Πώς γίνεται ανατροπή της φιλοσοφίας μου να αφήνω τα ζουμερά για το τέλος..? Το ανακάλυψες Παναγιώτη και σου βγάζω το καπέλο!

..τελικά.. δεν είναι άστοχο να βγαίνει που και που το ζουμί στην επιφάνεια..

Ευχαριστώ βρε!:-)

Ανώνυμος είπε...

Ωχ περαστικά!

(μα είδα το σχόλιό σου και λέω, καλά αυτή δεν πήγε διακοπές; μου φαίνεται το διαβολικό ίντερνετ δεν σε αφήνει να φύγεις μακριά του - γαμώτο και έτρωγα σταφύλια πριν λίγο)

κουράγιο και υπομονή μανούλα. :)

Lion είπε...

Καλα και γρηγορα περαστικα!

Unknown είπε...

Κάτσε, το στείλαμε ή πήγε από μόνο του;;;

ovi είπε...

περαστικά!!!

Παρ΄επιπτόντως υπάρχει συνblogίτης με τις κατάλληλες σπουδές, οχι στην Ελλάδα και που δουλεύει για την έκθεση αλλά μάλλον δεν είναι ...από τα δικά μας τα παιδιά!!!

Και πάλι περαστικά!

An-Lu είπε...

Μα από σταφύλια βρε μανούλα;;;;;
Περαστικά σου!

Rodia είπε...

Το στείλαμε το ελληνόπουλο, το στείλαμε! εν όψει του υπό δημιουργία φορέα του σχετικού με συνέδρια, εκθέσεις, κλπ κλπ.. όπως ανέφερε ο κ. Μπακατσέλος στην ομιλία του, για το τμήμα της οποίας ουδείς δημοσιογράφος εξεπλάγη ώστε να το περιλάβει στα (αντιπολιτευτικά) άρθρα του ή έστω στα μικροπολιτικά του.. να το σχολιάσει δλδ.. Είναι φαίνεται αυτονόητο να στέλνουμε ελληνόπουλα να σπουδάζουν για να επανδρώνουν φορείς υπό δημιουργία. Τι άλλο να υποθεσω;

---------
..oι ευχές πιάσανε και τα σταφύλια σταμάτησαν τη δράση τους εγκαίρως ;-) μερσί:-)

Rodia είπε...

εχμ.. μάλλον ο Κυριάκος είναι το ελληνόπουλο που στείλαμε στο Χάρβαρντ (αποκαλύφθηκε πριν λίγα χρόνια και ενημερώνω το ποστ)